Gent in Beeld

Positief nieuws uit Gent en verre omstreken

Prijsuitreiking Elektro Challenge De Lijn

Winnaars allereerste Elektro Challenge gekend.Van 13 september tot 29 oktober konden studenten, jonge en ervaren technici en ook medewerkers van De Lijn deelnemen aan de eerste ronde van deze online wedstrijd voor elektriciteit en elektronica. Zij kregen daarin 15 vragen van experten over elektriciteit en elektronica. 661 deelnemers gingen de uitdaging aan, 463 professionals, 165 studenten en 33 collega’s van De Lijn. Maandag 15 november vond de finaleronde plaats online. De 45 beste kandidaten kregen een ultieme vragenlijst voorgelegd. Voor de professionals : 1ste Kelly. De Koninck 2de Stefaan Van Slycken 3de Jeroen Willems Voor de studenten : 1ste Merten Fermont 2de Ward Goossens 3de Christophe Bourgeois Intern : 1ste Gurbhagwant Singh 2de Wim Vermeylen 3de Dave Meynaerts

Instagram did not return a 200.