Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Kamiel Spiessens Spartelt

Na een succesvolle theatertour Spiessens Spijbelt, is onder hoge druk van de vele fans een vervolg gemaakt op deze theatertour. Uit het leven gegrepen: Spiessens Spartelt, dit met de nadruk op spartelen, iedereen spartelt, en als je spartelt leef je nog… aldus Kamiel. Een nieuwe theatershow met heel veel nieuw materiaal zal Vlaanderen rondreizen in verschillende theaterzalen. In Gent word dit de 14 december 2024 in de Capitool (https://www.comedyshows.be/kalender/kamiel-spiessens/). Een show van deze moestuinier die zijn geweten doorploegt en antwoorden zoek op de vele levensbelangrijke vragen. Op zoek naar de wortels van het bestaan, kan hij omgaan in deze tijd met de steeds sneller veranderende technieken? Wie kunnen we vertrouwen? Tijdens de persvoorstelling, wist hij ons te vertellen dat er ook een gastoptreden zal zijn, wie wil hij niet verklappen, een tipje… het is een man. Maar… het moet nog gevraagd worden. Een goed bewaard geheim, want de gast weet het zelf nog niet… dat zal beslist spannend worden. Hij brengt de theatershow met enkele vrienden, en dit vanaf oktober 2024.

Instagram did not return a 200.