Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Unizo pakt uit met lokale Eisenbundel.

Nog 100 dagen tot de lokale verkiezingen: UNIZO pakt uit met lokale eisenbundel per stad of gemeente Respect voor ondernemers is het allerbelangrijkste. Met nog slechts 100 dagen te gaan tot de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2024, doet UNIZO Oost-Vlaanderen een krachtige oproep aan alle lokale beleidsmakers om aandacht te schenken aan de dringende noden van ondernemers op lokaal vlak.
De drie belangrijkste prioriteiten voor de gemeenten:
1. Verbeterde gemeentelijke dienstverlening voor ondernemers;
2. Duidelijke communicatie en participatie bij openbare werken en circulatiewijzigingen .
3. Aanpak van leegstand en stimulering van lokale economie. “Ondernemers zijn zeer betrokken bij het bestuur van hun stad of gemeente. Lokale besturen hebben dan ook een zeer grote impact op het ondernemersklimaat.
Daarom hebben we voor 31 van de 55 steden en gemeenten in heel Oost-Vlaanderen een leidraad uitgewerkt met positieve beleidsmaatregelen voor ondernemers. Alle prioriteiten zijn te raadplegen op www.unizo.be/unizo-komt-op

Instagram did not return a 200.