Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Silt, het nieuwe evenementen gebouw in Middelkerke.

Silt: de feestelijke geboorte van een tijdloos icoon In het weekend van 23 en 24 maart gaat Silt, het nieuwe evenementengebouw in Middelkerke, open voor het grote publiek. Dankzij een evenementenruimte, drie unieke foodconcepten, een speelzaal en een viersterrenhotel wordt Silt de pleisterplek voor universele levensgenieters. De naadloze overgang tussen gebouw en een beleefbaar nieuw duinlandschap symboliseert de geboorte van een tijdloos icoon op één van de mooiste locaties aan de Belgische kust. En dat dankzij de steun van alle partners in iedere fase van dit project.Sleutelproject voor Middelkerke en de kust De aanwezigheid van een ruime delegatie van de Vlaamse overheid Jan Jambon,Lydia Peeters bewijst ook het bovenlokale belang van Silt. Burgemeester Jean-Marie Dedecker spreekt zijn uitdrukkelijke dankbaarheid uit voor de steun van verschillende partners binnen de Vlaamse overheid en administratie.

Instagram did not return a 200.