Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Screenshot

Cremerie Gérard

Opening van onze nieuwe zaak Cremerie Gérard op het Sint-Baafsplein nr36 Gent. Nieuw is dat je bij ons nu ook terecht kan voor een snelle lunch. We bieden maaltijdsalades, croques, toasts en diverse snacks aan.Naast de lunchopties zetten we natuurlijk ook vol in op tearoom met versgebakken Brusselse wafels en pannenkoeken. Het vers gedraaid ijs blijft ons stokpaardje en zal in de zaal steeds dagvers bereid worden. Je vind bij ons een uitgebreide kaart met ijscoupes, een 30-tal in totaal. Dit gaat van klassiekers als dame blanche, tot coupes met vers fruit. Maar ook streekgebonden coupes zoals een coupe cuberdon. We maken ons ijs met verse gepasteuriseerde melk van cremerie francois uit Sint-Niklaas naar een recept van 1928. Ze zijn meermaals verkozen tot beste ijssalon van België. Ook hebben we een webshop waar u terecht kunt voor ijspotten en ijstaarten voor thuis.
We zullen alle dagen geopend zijn van 11u30-18u en zijn ook open op zondag.
Woensdag is onze wekelijkse sluitingsdag

Instagram did not return a 200.