Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Screenshot

Gala Rotary Kruisem

Rotary Club Kruishoutem organiseert “Dancing with Horses”. Rotary Club Kruishoutem heeft in het weekend van 19 tem 21 april een groots circusspektakel georganiseerd aan de Warandestraat in Kruisem. Met 5 volledig uitverkochte voorstellingen was dit een enorm succes.
De voorstellingen werden uitgevoerd door Dancing with Horses met hun Indiana show.
Dit is een spectaculaire show met Spaanse hengsten. De zaterdagnamiddag voorstelling werd geschonken aan de leden van de goede doelen die Rotary Kruishoutem steunt. Dit zijn verenigingen die zich inzetten voor minder bedeelden en minder validen uit de regio. De aanwezigen hebben duidelijk genoten. De opbrengst van dit evenement gaat integraal naar diezelfde verenigingen.
Dank aan G Van Den Eynde.

Instagram did not return a 200.