Gent in Beeld

Positief nieuws uit Gent en verre omstreken

Facts in Flanders Expo Gent.

Met FACTS op 6-7 november zullen we jou ook in 2021 opnieuw die geweldige ervaring aanbieden in Flanders Expo. De grootste hal is een enorme ‘markt’ met alle denkbare hebbedingen van je favoriete reeksen, te koop bij honderden exposanten van over heel Europa. We zetten die handelaars en verzamelaars-met-te-weinig-vitrinekastruimte niet zomaar in het hart van onze bijeenkomst: in de vroege jaren was FACTS een conventie die zich enkel toespitste op de verkoop van merchandise. Vandaag geven we de FACTS-fans een totaalervaring, met enorme zijhallen die volledig gewijd zijn aan bepaalde onderwerpen, zoals cosplay, videogames en comics en met meer activiteiten dan je kan tellen.

Instagram did not return a 200.