Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Herbruikbare bekers

KAA GENT INTRODUCEERT HERBRUIKBARE DRINKBEKERS KAA Gent zet opnieuw een stap in de groene richting. In het kader van de duurzaamheids strategie en de strijd tegen minder plastic maakt onze club voortaan gebruik van herbruikbare drinkbekers in de Ghelamco Arena. Jaarlijks zal meer dan 1 miljoen wegwerpbekers uitgespaard worden.In samenwerking met Goodless en brouwer Alken-Maes introduceert KAA Gent daarvoor de Smart Cup. Elke beker is uitgerust met een chip. Dankzij deze chip verloopt de aankoop van uw consumptie en de terugbetaling van de waarborg niet alleen digitaal maar ook gepersonaliseerd. Lege bekers worden gedeponeerd in één van de inwerp automaten. Elke beker wordt maximaal 1 keer gebruikt per wedstrijddag.

Instagram did not return a 200.