Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Brasserie Uilenspiegel Gent.

Onze Topper van de Maand: Brasserie Uilenspiegel Gent.
Tijdens braderie Publique word je extra verwent bij de verwen koffie als je meld dat je de reportage van Gent inbeeld heb bekeken. De Uilenspiegel is een brasserie in het hart van Gent op wandelafstand van historische en toeristische toppers zoals het Belfort, de Sint-Baafs kathedraal en het stadhuis. In de buurt vind je hippe boetiekjes (Volderstraat, Koestraat en Brabantdam), alsook de grote merken in de winkelstraat bij uitstek, de Veldstraat. Voorheen was Korte Kruisstraat 3 Vlaams Huis Roeland. Leden komen nog steeds graag hun stamcafé opzoeken om er te vergaderen en bij te praten in de crypte.In oktober 2017, waagden gepassioneerd kokkin Tilly en jongste zoon Matthias de sprong en namen ze samen de zaak over. We zijn heel fier dat we als uitbaters zelf elke dag aan het roer te staan in de zaak en onze gasten kunnen ontmoeten en verwennen. De brasserie biedt een gevarieerde menukaart aan van klassieke, Vlaamse en Franse gerechtjes en seizoensgebonden suggesties. Een toppertje op de kaart is Tilly’s vlaai© erkend als Gents streekproduct. Tilly maakt met hart en ziel alle gerechten klaar en kookt met verse producten. Van dinsdag tot vrijdag is er ook steeds een lekkere lunch aan een fijne prijs voorzien.

Instagram did not return a 200.