Gent in Beeld

Positief nieuws uit Gent en verre omstreken

Schepen Tine Heyse

Schepen Tine Heyse heeft een belangrijke sociale bevoegdheid, gaande van Milieu, welke omgevingsvergunning, lucht, geluid milieutoezicht, circulaire economie en bodem gesteldheid. Eveneens Milieu en energie, wonen dierenwelzijn en Internationale solidariteit. Veel zaken die op het dagelijks leven van de Gentenaars impact hebben, hier voor heeft het schepencollege dan ook belangrijke budgetten voorzien om het kwaliteit in wonen te verbeteren. Ook voor de Gentenaars die een beperkt budget hebben, maar gezien de vele nieuwe wetgeving, heeft de stad ook een Energiecentrale opgericht, om zowel de huurders als de eigenaars/verhuurders te helpen in hun renovatie volgens de meest recente normen.

Instagram did not return a 200.