Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Expo in het Geraard de Duivelsteen door Carl De Keyzer.

Op 3 december gaat mijn nieuwe expo van start in het Geeraard De Duivelsteen in Gent. God, Inc I + II laat je rondwaren tussen veertig werken uit het God, Inc uit 1992 en nog eens veertig werken uit het recente God, Inc II. Deze tweeledige expo neemt je mee naar de talrijke plekken in de Verenigde Staten waar de diepe verankering van religie zich zichtbaar afspeelt. Door God, Inc. en God, Inc. II met elkaar geconfronteerd te zien krijg je ook een idee van hoe het Amerikaanse geloof de laatste dertig jaar is geëvolueerd. Van 3 december 2021 tot en met 28 februari 2022 van 11 tot 18 uur. Gesloten op maandagen. Open op feestdagen, dus ook op Kerst en Nieuwjaar. Waar? Geeraard de Duivelsteen, 9000 Gent. https://bit.ly/2ZMJ6Oa of info: carldekeyzer.com

Instagram did not return a 200.