Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Wat doe ik hier ?

Wat doe ik hier?
Waarom leef ik?
Welke weg bewandel ik?
En hoe kan ik een diepzinniger, rijker en aangenamer leven leiden?
Dat zijn de vragen die Els de Schepper zich in dit boek stelt.

Al op jonge leeftijd was ze op zoek naar de betekenis van de hindernissen die op haar pad kwamen. Geen uitdaging ging ze uit de weg, om doorheen de turbulentie van haar bestaan steeds meer te beseffen dat het ‘leven” nooit ophoudt, dat je altijd nieuwe lagen van jezelf en de wereld kunt ontdekken, dat er steeds opnieuw obstakels op je pad worden geplaatst en alles voortdurend in evolutie is. De wereld en hoe je die ervaart, is een spiegel van wie jij op dat moment bent, van jouw onbewuste houding tegenover jezelf. Dat het leven hard kan zijn, lijdt geen twijfel, maar het is tegelijk ook een buitengewoon hoopvol avontuur.

Dit is een stukje uit de achterflap van het nieuwe boek van Els De Schepper.
Haar vorige boeken:

  • Het heeft zin (2002)
  • De ziel die haar naam zelf koos (2004)
  • Niet geschikt als moeder (2011)
  • De HofHelden ( 2015)
  • De reis van de heldin (2019)
  • Jij krijgt een pluim! (2021)

Dit nieuwe boek is een stukje het vervolg van haar eerste boek, echter waar de lezer de evolutie kan merken welke Els De Schepper onderging. De leermomentjes, jezelf tegen komen, voldoening vinden in wat je doet.
Meer info: www.elsdeschepper.com

Instagram did not return a 200.