Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

70 jaar Koninklijk Poppentoneel Festival.

Dit jaar viert het Koninklijk Poppentoneel festival zijn 70ste verjaardag een familietheater (2-3-4 generatie van de poppenspelersfamilie De Wispelaere) dat samen met een handvol trouwe medewerkers. Op 23 september organiseert men tal van activiteiten waaronder een erfgoedwandeling door Patrick van Damme die voor Ledeberg historisch belangrijk waren gecombineerd over 10 verschillende poppentheaters in Ledeberg.Dit op 23-24- en 30 september 2023 om 14 uur in de Moriaanstraat 65 Ledeberg. Ook het theater stuk De Rode Maagd van Gent een middeleeuws ridderverhaal met talrijke actuele gentse gebeurtenissen en het optreden van populaire en minder populaire politici. Reservatie gebeuren via uitbureau of 0478.34.27.66

Instagram did not return a 200.