Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

SPOT, POST, STOP Marc Reynaerts.

SPOT, POST, STOP Een dialoog van twee broers tussen theater en beeldende kunst “ZES VOET BOVEN DE GROND” Marc Reynaerts theatermonoloog Marc Reynaerts brengt een monoloog in vrije bewerking van “Six pieds sur terre” van JEAN LUC PIRAUX met coaching van PATRICK SNOECK licht ALAIN ONGENAET De totale verstoring van de “natuurlijke orde” door het plotse overlijden van zijn zoon confronteert Marc Reynaerts heftig met de dood. Twijfels en angsten, humor en revolte verweven zich als een rode draad doorheen een kluwen van scènes die getuigen, verbeelden en ontsporen in bevreemdende fantasieën. Reserveer nu via Agenda www.W-IDEE.be Speeldagen vrijdagen 17&24 november 2023 Zaterdagen 18&25 november. Deuren open 19uur, aanvang 19:30u.ZES VOET BOVEN DE GROND”. W-IDEE Antwerpsesteenweg 1000 9040 Sint-Amandsberg.

Instagram did not return a 200.