Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Festival van Vlaanderen

Along the Borders – Europe on the Edge Gent Festival van Vlaanderen dompelt de stad al 67 jaar onder in muziek in al haar vormen. Veerle Simoens, directeur Gent Festival van Vlaanderen: “We willen met aandacht vragen voor de precaire situatie waarin verschillende landen aan de Europese buitengrenzen zich nu al geruime tijd bevinden. We gaan met sterviolist Daniel Hope op zoek naar zijn Ierse wortels. We beleven de beroemde vocale traditie van de Baltische staten met Vox Clamantis. Met de Poolse stercontratenor Jakub Józef Orliński doen we Venetië en Napels aan.Ook jonge Europese kamermuziekvirtuozen zijn opnieuw van de partij. Na vier dagen intensieve masterclasses in Gent, presenteren drie ensembles van de European Chamber Music Academy hun werk. Gent Festival van Vlaanderen vindt plaats van 10 tot 26 september in Gent.   Alle info en vind je terug op www.gentfestival.be. Tickets zijn te koop vanaf 10 juni om 14u via de website of aan de balie van Tickets Gent.

Instagram did not return a 200.