Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Erwin alias Wiewieneke-Gents Moment

Erwin alias Wiewieneke heeft zijn 3de “Gents Moment” beet.Deze keer zie jij zijn foto op 9 grote affiches in Gent onder de noemer: “ Erwin , dit is je Gents moment ” van Stad Gent (3/8 tem 16/8/2021)De 1ste maal was dat in 2007, wanneer men hem vroeg om de tramhaltes in Gent in het Gents dialect in te spreken.De 2 de maal in 2017 wanneer hij, als 1 van de 6 personen, op de affiche verscheen van De Gentse Feesten 2017 (De natte droom van elke Gentenaar, zeker weten !!) Erwin alias Wiewieneke zie je nu regelmatig op een rommelmarkt, braderie of straatfeest verschijnen op zijn muzikale bakfiets.Info en boekingen: www.wiewieneke.be, www.facebook.com/erwin.biliet, wiewieneke@telenet.be of via gsm: 0476/ 414 996www.gentinbeeld.gent

Instagram did not return a 200.