Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Deel 1 Wie is free-time, uitbureau, feest! 30jaar.

Free-Time draagt bij tot de persoonlijke ontwikkeling en groei van kinderen en jongeren. Dit door zoveel mogelijk kinderen en jongeren zoveel mogelijk kansen te geven om in hun vrije tijd hun eigen interesses en talenten te ontdekken en te ontplooien.  Visie Free-Time is een proeftuin voor kinderen en jongeren. Een boomgaard waar zij naar hartenlust in verschillende bomen kunnen klimmen, maar ook kunnen rusten in het gras. Een veilige omgeving, waar kinderen en jongeren naast klimmen, ook kunnen en mogen vallen.  Free-Time realiseert dit door een zo breed mogelijk aanbod van kwalitatieve kampen voor kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar aan te bieden. Kampen waar kinderen hun eigen interesses en talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen, die zo bijdragen tot de niet-formele educatie van de deelnemers.   Daarnaast biedt Free-Time geëngageerde jongeren tussen 16 en 30 jaar een groeipad aan, waar zij op hun eigen tempo kunnen (blijven) groeien.   info: www.freetime.be

Instagram did not return a 200.