Gent in Beeld

Positief nieuws uit Gent en verre omstreken

De meiskes van Gent

Fan zijn van uw geliefde groep is enig, maar er ook een boek overschrijven, dan ben je zeker een super fan. De Kreuners viel dat te beurt, Drie meiskes van Gent die elkaar leerden kennen op een concert van de Kreuners gingen dan ook voluit. Ieder optreden er zijn met als bijkomende sport… backstage geraken. Herinneringen die je als fan koestert, met plezier eraan terug denkt. De drie meisjes uit Gent maakten er na 30 jaar een boek van. 30 jaar onder invloed van De Kreuners, een boek doorspekt van de anekdotes, bijpassende foto’s. Verhalen waar ook de bandleden verrast door waren, een stukje muziekgeschiedenis, bekeken door de ogen van de meisjes van Gent. Meer info op www.demeiskesvangent.be.

Instagram did not return a 200.