Gent in Beeld

Positief nieuws uit Gent en verre omstreken

Samen lossen we de problemen op woongift.gent -lookforward.be

Nog even wachten tot 16 maart om 14.00u voor de release van “Spiegel”…SpannendSamen lossen we de problemen op Woongift.gent-lookfoorward.be Het aantal daklozen volwassen, kinderen jongens en meisjes,de cijfers zijn weerzinwekkend.Niet het totaalcijfer alleen, maar het aantal kinderen, jongeren, bejaarden die op straat leven of het percentage vrouwen enz. Is te hoog.Woongift.Gent vzw gaat dit aangrijpen om mensen te overtuigen om ons te helpen middelen samen te brengen om mensen van de gevaarlijke straat te halen.Het lied gaat daar enorm meehelpen de aandacht op de situatie te krijgen. www.gentinbeeld.gent www.lookforward.be woongift.gent Doe een gift op ons rekeningnummer bij de Koning Boudewijnstichting BE10 0000 0000 0404 BIC BPOTBBEB met structurele mededeling 128/3162/00022Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

Instagram did not return a 200.