Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Café Chantant – Anno 2023

Geen Gentse Feesten zonder Café Chantant, dat is al jaren een feit. Hubert Van Rietvelde, Jan Gorleer en Wim Bartolomeus, dit jaar is Luk De Bruycker ook terug van de partij. Gentse Liedjes, Gentse Sfeer, een deuntje om herinnering op te halen die verweven zij n in deze volkse liedjes. Meezingen kan ook, graag zelfs, niet alleen wij moeten ons amuseren op het podium, en dat doen we, zegt Hubert. Ook het publiek mag zich laten gaan in de refreintjes, wees gerust ze kennen ze, zo niet kan je even spieken in de tekstboekjes die de aanwezigen krijgen… je voelt het al, de Gentse Feesten hangen in de lucht, je voelt het kriebelen, je kijkt er naar uit en straks kan je de feesten ook echt ruiken. Waar in de O’Gand tijdens de Gentse Feesten vanaf 11u op telkens op Vrijdag zaterdag en zondag –
Reserveren: cafechantantgent@gmail.com – 0497/27.17.74 – Spoed u, want er zijn nog slecht enkele tafeltjes vrij.

Instagram did not return a 200.