Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

BuckFM live…

BUCK FM LIVE keert terug naar de Gentse Feesten 2024.
Ook deze zomer kun je dankzij BUCK FM LIVE de Gentse Feesten vanop de eerste rij volgen. Stefan Smet en Florence De Koninck ontvangen boeiende gasten in de prachtige Minardschouwburg. Daarnaast krijg je tien dagen lang ook weer de leukste reportages. Zo keert onder andere de Grand Prix VDK bank terug maar daarnaast ontdekken we in ‘Chez Romain’ ook de prachtige legacy van Romain Deconinck en gaan we op zoek naar de ‘Ideale Gentse Feesten-affiche’. Tenslotte duikt Stefan met Wim Verbeke (Strop the music) in de mooiste muziekverhalen van de Gentse Feesten. Dit alles dus tien dagen lang tijdens de Gentse Feesten. Luisteraars kunnen opnieuw terecht op Spotify en Apple Podcasts maar kunnen ook telkens de opnames live én gratis bijwonen in de repetitiezolder van de Minardschouwburg. De deuren gaan telkens open om 15u en de opname start om 15u30. De gastenlijst oogt alvast veelbelovend. Zo hebben o.a. Martin Heylen, Stephanie D’Hose en Bart Verhulst al hun aanwezigheid bevestigd!

Instagram did not return a 200.