Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Theater op het water

Thema: ZJEUNES Met trots nodigen wij jullie uit op onze nieuwe productie. Deze keer niet tijdens de Gentse feesten 2024, maar eind juni, begin juli. Thema: ZJEUNES. Over het wel en wee van de jeugd, de anderen die er moeten mee omgaan en zij die hem voor de tweede keer beleven. Het concept, voor wie het nog niet kent: u stapt aan boord van een bootje van Gent-watertoerist, bezoekt de mooiste plekjes van Gent en wordt getrakteerd op monologen , dialogen van de acteurs die u zullen doen lachen, nadenken, maar vooral amuseren. Water is niet droog, uw kelen hoeven dat ook niet te zijn, dus u wordt getrakteerd op een drankje. Duur rondvaart: ca. 60 minuten Speeldata; Zaterdag 22 juni, 29 juni en 6 juli om 18u Zondag 23 juni, 30 juni en 7 juli om 11u Reserveren via mail: teejater2024@gmail.com of bellen naar: 0474 24 88 18 tussen 17u en 22u.

Instagram did not return a 200.