Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Het geheugen van het water

TheaterBox brengt zijn productie “Het Geheugen van Water” van Shelagh Stephenson in de regie van Paul Ooghe. Het is een herneming, gezien door de corona de voorstellingen zijn stilgelegd.
Zoals het dikwijls gaat, bij een overlijden, komen de frustraties boven drijven. Dit is niet anders met deze 3 zussen. Het verwerken van hun verdriet met het overlijden van hun moeder. Familieherinneringen en zijn dan ook niet vreemd in dergelijke situaties. Niet te vergeten de partners, hebben ook hun zwaktes en hun geheimen. de drie zussen worden gespeeld door: Evelien Van Hamme, Katrijn Govaert en Heidi De Grauwe. De moeder: Ingrid De Vos. De echtgenotes: Gino Bauwens en Pieter Klinck.

https://youtu.be/BHHB9OXYCPY
Instagram did not return a 200.