Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

“Met vier in bed”.

Theater Maskee “Met 5 in bed”, een dolle komedie van de hand van Yves Caspar regie Bob Vanden Eynde. Enkele spannende momenten in B&B De Fruitkorf. Bernard Barrevoets, een belangrijk recensent, kondigt zijn bezoek aan. De zenuwen laaien hoog op bij Julie, de doorgaans al niet al te stressbestendige uitbaatster van de Bed & Breakfast. Gelukkig is er hulp van vriend/buurman Viktor. Veel hulp moet ze van haar man Stefan, een uitgebluste onderwijzer, immers niet verwachten. Voorstellingen: 11,12,13,17,18,19,24,25november 2023. De beide voorstellingen op zondag zijn reeds uitverkocht. De voorstelling op maandag 13 november is eveneens uitverkocht Voor de andere voorstellingen bestaat nog keuze. Kaarten en reservaties Toegangskaarten kosten 14 EUR in voorverkoop. Reservatie : Uitbureau, Veldstraat 82B, 9000 Gent – 09/233 77 88 www.uitbureau.be Info op : www.theatermaskee.be Acteurs: Paul Haché, Karina De Meyer, Nicole De Tollenaere, Patrick Van Damme, Cynthia Deschuyter, Marc Haché, regisseur Bob Vanden Eynde, Marc Ceulemans en Maurice De Grauwe.

Instagram did not return a 200.