Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Piccollo’s Soldaten Avontuur

Piccolo krijgt voor zijn verjaardag van Magic Michael en Paulien een wel heel bijzonder cadeau. Hij krijgt namelijk een klein groen soldaatje. Piccolo is daar echter niet zo tevreden mee.Het is klein en dom, naar zijn idee. Wanneer Piccollo wat magische krachten loslaat op het soldaatje is dit het begin van een geweldig avontuur. Voor dit avontuur duikt “Ken Verdoodt” in de rol van de groene soldaat. Piccolo zal een geheim plan moeten bedenken om zijn vriend de groene soldaat terug in speelgoed land te krijgen, zonder dat zijn vrienden iets door hebben. Een avontuur dat te beleven valt in Theater Scale, Dendermondsesteenweg 171 te Gent. De voorstellingen gaan door op 15 & 23 juli 2023 om 14u. Reserveren kan via www.magicmichael.be

Instagram did not return a 200.