Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Jessie De Caluwe.

Vertelling: Vriendschap en de zee Jessie Ken jij Jessie de Caluwé nog ? De televisie- en radiopresentatrice die met een warme, mooie stem en een guitige glimlach fijne programma’s presenteerde? Zij komt op zaterdag 18 november naar Polariteit met een heel mooi en aangrijpend verhaal. Start om 20u Jessie De Caluwé komt je op zaterdag 18 november meenemen in haar meeslepende verhaal over vriendschap en de zee… Start om 20u inkom 15 euro pp Ter plaatse te betalen. Reservatie: Graag een mailtje met jouw naam, adres en telefoonnummer Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Plaats van het gebeuren: Polariteit, Verkortingstraat 55 te 9040 Sint Amandsberg (Inkom is bovenaan de ijzeren trap) www.polariteit.be

Instagram did not return a 200.