Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Deel 2 Het feest zelf,30jaar Uitbureau, Free-time.

We nodigen je graag uit op vrijdag 29 oktober ’21 in de Sint-Pietersabdij te Gent. Een hele dag vol inspirerende sprekers, een lekker hapje en drankje en tot slot een boeiend panelgesprek met aansluitend een receptie. We richten ons naar medewerkers, bestuurders en vrijwilligers actief in de jeugd, sport & cultuursector, maar ook schooldirecties, verantwoordelijken in kinderopvang, politici enz. Een innovatief, kritisch, inspirerend, participatief en verbindend congres die je niet wilt missen. Op de planning staan: – Philip Verhaeghe (ToolBox asbl-vzw) – Karleen De Rijcke (buitenschoolse opvang + Stad Gent) – Lisa Franken (De Ambrassade) – Stijn Brouns (theaterschooldirecteur, toneelleraar, regisseur) – Kris De Coorde (De Ambrassade) – Pieter Smets (Demos Vzw) & Simba Bafuka (B.Y.W.S ( Brussels Young Wrestling Style )) – Kris Colpaert (welzijnscoach & arbeidspsychologe) – Frederik Sioen (Gents Kunstenoverleg) Kostprijs: 25 euro (inclusief: ontbijt, 4 inspiratiesessies, middagmaal, drankje, panelgesprek en receptie) Help jij mee verder bouwen aan de toekomst voor de jeugd- sport en cultuursector?

Instagram did not return a 200.