Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

actrice Theater Box

In Theater Box, Same Time Next Year.

Same time next year – huisgezelschap BRT Een hotelkamer in de Provence. Doris en George belanden er samen in bed. Ze zijn getrouwd. Niet met elkaar. Het moest bij een onenightstand blijven. Maar het draait heel anders uit. Eén keer per jaar blijven ze elkaar ontmoeten. Steeds in datzelfde hotel. Steeds in diezelfde kamer. Dertig jaar lang. Ze vrijen. Ze lachen. Ze praten ook. Over dingen waar ze nog nooit met iemand over hebben gepraat. Tot ze uiteindelijk toch een keuze moeten maken. ‘Same time next year’ is een toegankelijke, zalig geschreven romantische komedie. Dat mocht wel, vonden we, voor onze eerste post corona voorstelling. Het stuk bevat alle ingrediënten van een romcom op topniveau: liefde, lust, verdriet, schuld, midlife- en huwelijkscrisissen, maar vooral veel humor. Tekst: Bernard Slade Vertaling:

Tot volgend jaar – Paul van Vliet –
ALMO Regie: Paul Ooghe Spel: Bram De Win, Katrijn Govaert en Walter Schudel
17, 23, 24, 25 en 30 september
1, 2, 7, 8, 9, 15 en 16 oktober telkens om 20u
19,5 euro
16,5 euro (-18/+65)
info www.brtgent.be reservaties ;
0486.65.19.00

3,9 euro (Uitpas met kansentarief)

Instagram did not return a 200.