Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Leef Zomerstraat Ankerslaan Gentbrugge

De leef en zomerstraat brengt terug buren bij elkaar De Ankerslaan leefstraat organiseert een vrij podium, Poëzie, slam, muziek, comedy dans, … alles mag en kan en iedereen is welkom Optreden? Heb je zelf een tekst, nummer, of andere performance die je graag wil brengen?
Stuur een bericht, of laat een reactie achter. Laat kort weten wie je bent, wat je brengt en eventueel wat je nodig hebt van materiaal. We voorzien 10 tot max. 15 minuten per act, op 13/08/2022 om 18.30uur
Maar ook de boekenruilkast brengt enig leesplezier. Ruil boeken voor wat je zelf zou meenemen. Veel lees- en ruilgenot. De kippen brengen een gezellige sfeer, maar ook de kinderen zijn creatief geweest met het voetbalveld en de speeltuigen.
Samen genieten en elkaar leren kennen brengt vreugde in de straat. mic@ankerslaan

Instagram did not return a 200.