Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Kerstconcert ten voordele van Paliatieve Thuiszorg Gent- Eeklo

Weekend tip: Ann Lemaitre samen met Ann De Winter.

De mama van Ann Lemaitre is pas overleden , het is een eerbetoon om dit Kerstconcert te organiseren voor haar omdat ze zo positief in het leven. Te horen krijgen dat men niet meer kan genezen, is geen gemakkelijk verteerbare boodschap.De ondersteuning van de eigen huisarts, de vertrouwde thuisverpleegkundige en eventuele andere thuiszorgdiensten zijn dan van groot belang. Palliatieve thuiszorg is 7 op 7 bereikbaar om te begeleiden bij eventuele crisismomenten.Patiëntenbegeleiding is een kernopdracht van Palliatieve Zorg Gent-Eeklo.

Het concert zal doorgaan in een gezellige sfeer, gospelsongs, American Christians songs ,popmuziek maar ook Jazz. The Christmans Feeling is de warmte die van die liederen uitgaat en die deugd doet in koude winterdagen. Annchanté brengt deze muzikale kerstwensen ten voordele van onze organisatie, Palliatieve Zorg Gent-Eeklo.Dit op zondag 17 december 2023 om 15u en 18u in de Sint- Eligius kerk te Gentbrugge. Wie er graag bij wil zijn en ons wil steunen, kan tickets bestellen via http://www.xn--annchant-i1a.be/ of via 0476 22 09 42 of 0479 99 37 15

Instagram did not return a 200.