Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Exclusieve uitnodiging Gent inbeeld aanwezig.

Exclusieve uitnodiging Gent inbeeld aanwezig. Luc Van Heule geeft de fakkel van het Braemhof te Gentbrugge door aan zijn zoon Dietrich en zus Martine. Naast het Braemhof openen zij nu ook een nieuw concept: Baar Braem Op 1 juli 2023 liet Luc Van Heule (63), het bekende restaurant en feestzaal Braemhof te Gentbrugge over aan zijn zoon Dietrich en zus Martine. Beiden waren al enige tijd actief in de zaak. Luc blijft nog steeds zijn traiteurszaak, welke recent verhuisde naar de Hogeweg in Sint-Amandsberg, verder uitbaten. Dietrich en Martine Van Heule hebben zich geëngageerd om de jarenlange traditie van het Braemhof, met oog voor de toekomst, verder uit te bouwen. Als jonge ondernemers met een jeugdige en verfrissende visie, willen ze een brug bouwen tussen klassiek en modern. Hun doel: het samenbrengen van alle leeftijden in een aangepast kader. Om deze doelstellingen kracht bij te zetten, stellen ze met trots hun nieuw concept voor: BAAR Braem. Een stijlvol ingerichte bar waar beleving voorop staat. Een laagdrempelige ontmoetingsplek waar iedereen kan komen genieten van een heerlijke cocktail, foodsharing, wijn en een ruime selectie van lokaal gebrouwen bier. (naast Braemhof), Braemkasteelsteelstraat 6 te Gentbrugge. Vanaf donderdag 2 november 2023 gaat BAAR Braem open voor het publiek.

Instagram did not return a 200.