Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Juwelier aan huis

WEEKEND TIP:
Christiaan.Van Bignoot stelt zich voor. Ik ben opgegroeid in een familie van juweliers. In Gent, mijn stad. 17 jaar lang stond ik in een winkel in de Voldersstraat, hartje Arteveldestad. Tot we door de coronacrisis lange tijd onze deuren moesten sluiten. Ik ben toen met iets gestart waarvan ik niet goed wist wat het zou brengen. Juwelier aan huis. Of ergens anders, veel maakte dat ook niet uit. Ik ging de baan op, niet enkel op de klassieke ‘openingsuren’. Het kostte geen tijd, het bracht tijd. Plots was er veel meer ruimte om iemand goed te leren kennen.
WEET JE, IK LUISTER GRAAG…omdat ik wil begrijpen wat mensen gelukkig kan maken. Ik breng daarvoor mijn ervaring mee, mijn productkennis, mijn creativiteit ook. Maar vooral mijn goesting om het moment dat wordt vereeuwigd in een juweel tot iets heel bijzonder te maken.
Ik werk sindsdien zonder etalage. Op maat. Elk stuk is uniek. Persoonlijk. Passend. Verlovingsringen, trouwringen, juwelen voor een andere bijzondere gelegenheid, rouwjuwelen, … Op maat van elk budget ook.
NOOIT STOND IK DICHTER BIJ MIJN KLANTEN Daarom heb ik beslist: ik wil geen winkel meer. Ik ga bij mensen langs, op afspraak, en ik neem mijn tijd. Onze tijd. Ik wil niet meer gestoord worden door dat belletje aan de deur. Ik wil niet dat mensen gehaast zijn omdat ze het bezoekje ergens snel tussen moeten nemen. Ik wil mijn klanten meenemen in het verhaal achter het juweel. Ik wil Christiaan zijn, geen winkel. Zeg maar als ik iets voor jou of voor jullie kan betekenen.
Ik kom af. Ik luister graag, dat weet je nu.
Warme groet,
Christiaan Van Bignoot
Whatsapp GSM 0478 641 113
christiaan@vanbignoot.com

Instagram did not return a 200.