Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Chocolaterie Vandenbouhede.

Stijn Vandenbouhede won goud met zijn Ganda bar, een gevulde melkchocoladereep met mango, pecannoten en Gandaham. In de categorie ‘beste Belgische praline’ behaalde hij zilver met een veganistische praline, zilver in de categorie‘chocolate personality of the year’. In centrum Gent Mageleinstraat 46 maken Stijn en Janique Vandenbouhede in hun open atelier samen de lekkerste smaakcreaties in een chocoladejasje. Van de klassiek pralinépraline tot Stijns meer verrassende combinaties met Gandaham of rode biet. Alles wordt op ambachtelijke wijze gemaakt met de fijnste ingrediënten, veel passie voor het vak en echte Belgische Chocolade.Naast de pralines hebben ze ook een selectie van andere zoete lekkernijen. Orangettes, mendiants, caraques, truffels, tabletten, chocosticks, bokkepootjes , speculaas en huisgemaakte marsepein. U kan bij ons ook het hele jaar door chocoladefiguren vinden voor elke gelegenheid. Ze verpersoonlijken deze graag met uw eigen boodschap.

Instagram did not return a 200.