Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Nieuwe hoofdsponsor KAA Gent.

BALOISE NIEUWE HOOFDSPONSOR KAA GENT. KAA Gent kondigt met veel trots een nieuwe hoofdsponsor aan: samen met verzekeringsmaatschappij Baloise beginnen we aan een nieuw hoofdstuk. “Baloise, Gantoise, Samoise. Toeval? Dacht het niet.” Met die leuze op twee gigantische zeildoeken verwelkomen KAA Gent en Baloise de bezoekers aan de ingang van het stadion. Baloise is al meer dan 35 jaar een trouwe partner en zet nu de stap naar het hoofdsponsorschap. Deze stap is een bijzondere opportuniteit voor beide partijen. Baloise is een gevestigde Belgische verzekeraar die de voorbije jaren uitgroeide tot de top-4 van verzekeraars in ons land. Een gelijkaardig groeiverhaal kenmerkt de geschiedenis van KAA Gent, dat tot de top van het Belgische voetbal behoort. Vanaf het seizoen 2023-2024 zal Baloise op de borst prijken van onze shirts. In onze Arena zal Tribune 3 ook de naam van Baloise dragen. Op wedstrijddagen zal de verzekeraar vaak organisator zijn van activiteiten. Kortom, Baloise wil er zijn voor KAA Gent en zijn supporters op alle vlakken

Instagram did not return a 200.