Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Zandsculpturenfestival

Zandsculpturenfestival Middelkerke Voor de editie 2023 duiken we samen de wondere wereld van sprookjes in. Het wordt een ware belevenis voor jong en oud met uiteraard de allerbekendste sprookjes, maar ook enkele parels die je misschien vergeten bent.
Men denkt extra aan jullie kleine tovenaars en prinsessen, met extra ruimte om te stoeien en te spelen. Een springkasteel, een zandbak, leuke speeltuigen en nog veel meer, maken je gezinsdagje uit naar Middelkerke compleet. En het beste nieuws: al die nieuwigheden zijn gewoon inbegrepen in de ticketprijs.
Het Zandsculpturenfestival Middelkerke vindt plaats van 1 juli tot en met 10 september.
Info en tickets zijn op www.zandsculpturenfestival.comwww.gentinbeeld.gent

Instagram did not return a 200.