Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Kenneth Vandael

Kenneth Vandael voor het goede doel Dierenasiel in Gent.
Kenneth Vandael loop de halve marathon van Gent op 26 maart 2023. Kennth is geboren met een hersenletsel en woont in De Karrekol Drongen. VZW “De Karrekol” is een residentiële voorziening voor personen met een meervoudige beperking waar totaalbegeleiding centraal staat.
De vzw heeft als hoofddoel een thuis te zijn voor volwassen personen met een motorische of meervoudige beperking.Respect, in de meest ruime zin, vormt de basis voor elk onderdeel van onze hulpverlening. De organisatie streeft binnen haar zorgverlening de volgende waarden na: vrijheid van geloofsovertuiging en geaardheid, actief pluralisme, openheid, professionaliteit en samenwerking.
Info : www.dekarrekol.bewww.soficomarathon.com
Volledige reportage op www.gentinbeeld.gent

Instagram did not return a 200.