Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

De tante van Charlie

Vree Wijs! Theater speelt het stuk ‘De tante van Charlie’. In deze gloednieuwe bewerking wordt de butler des huizes overhaald om zich als tante uit te geven. Of de butler nu wil of niet, hij moet als vrouw door het leven. Dit is aanleiding tot een reeks fantastische en hilarische gebeurtenissen. Een toneelavond waarbij één ding vaststaat: De lach zal niet van de lucht zijn !
Dit alles in een regie van Nadine de Rycke een ploeg decorbouwers Peter De Vos,Dirk Vander Meulen en Dirk Demedts. Voor de techniek zorgt terug Pascal Desloover, kledij Sara Wilems en Nadine De Rycke.
Toneelmeesters Peter De Vos,Magda Coolsaet An Van Herreweghe Johan Van Hoorde Info www.vrijwijstheater.be www.gentinbeeld.gent

Instagram did not return a 200.