Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

10 jaar bestaan Magic Michael Shows

Tijd voor een feestje! Magic Michael en Piccolo vieren hun 10de verjaardag. Helaas komt slechterik Bizzaro ( Koen Crucke) het feestje verpesten. Na 10 jaar opgesloten te zitten, is hij uit op wraak. Kom en help mee, want we kunnen alle krachten gebruiken! Tijdens deze race tegen de klok komen allerlei geheimen boven. Er duikt zelfs een oude bekende op. Benieuwd naar welke geheimen dit zijn? Boek dan snel je tickets en beleef weer een spannend avontuur met Magic Michael, Piccolo, Paulien en Selina! Dit alles onder live begeleiding van Noël Fack en regie van Lieven Debrauwer.
Tickets via www.magicmichael.be of www.uitbureau.be
Heb jij een uitpas-kansentarief ga zeker langs bij uitbureau.

Instagram did not return a 200.