Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Wk Qatar 2022 wintercircus Gent

Primeur Sporza Wintercircus, Miriam Makebaplein, Gent Op zondag 20 november begint het WK voetbal in Qatar. Geen enkel ander sportevenement zorgt voor zoveel gedeelde passie. En alleen bij VRT is het WK integraal te volgen. De publieke omroep draagt de verbindende kracht van sport hoog in het vaandel. Onder het motto ’t Is aan ons zet VRT dan ook maximaal in op die gezamenlijke beleving van het WK. Voor het eerst wordt het WK voetbal gespeeld in de winter. Daarom koos VRT voor het iconische Wintercircus in Gent als centrale hub voor haar aanbod op radio, televisie en online, als basiskamp voor de diverse redacties en als ontvangst- en belevingsruimte voor fans en supporters. De publieke omroep werkt daarvoor nauw samen met Stad Gent en sogent.

Instagram did not return a 200.