Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Uitschuifbare tribune

Huldiging van de gloednieuwe uitschuifbare tribune voor Compagnie Cecilia.
Het is een theatergemeenschap die inzet op goeie teksten, uitdagende spelers en leesbare verhalen.
De vele gastvoorstellingen die Compagnie Cecilia presenteert in “De Expeditie”, haar thuisbasis in Dok Noord 4F 201 9000 Gent.
De visie is toegankelijke verhalen verbinden en ver-‘maken’ we mensen, zowel in de betekenis van plezieren, entertainen en beroeren als herstellen, troosten en ontroeren. Vandaag was de huldiging van de gloednieuwe uitschuifbare tribune 275 zitjes, gedaan door Sami Souguir, schepen van Cultuur, Stadsontwikkeling en Ruimtelijke Planning in Gent.
Voor de financiering injecteerde Compagnie Cecilia een groot stuk eigen middelen en kon ze rekenen op de inbreng van donateurs, een Cultuurkrediet van Hefboom én steun van Cultuur Gent. Elk jaar organiseert en speelt het Gentse gezelschap meer dan 80 voorstellingen in De Expeditie, goed voor meer dan 19 000 bezoekers.
Alle info: www.compagnie-cecilia.be Facebook

Instagram did not return a 200.