Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Miss Fashion 2023

Miss Fashion 2023 selectie is volop aan de gang. Momenteel zijn er nog 21 eind finalisten. Mis Merve Üret is één van de eindfinalisten, ze komt uit Gent en durft te dromen. Ze droomt niet alleen, ze doet het ook, als Gentenaar is ze fier op haar reeds bereikte resultaten. De grote wens is uiteraard deze titel behalen, het heeft een internationale uitstraling, veel reizen, een droom van vele jonge meisjes. Journaliste van opleiding, Master in communicatie, een stage gelopen bij Radio 2. Merve Üret gaat zeker geen uitdaging uit de weg.
WIj wensen haar alvast veel succes op zaterdag 22 oktober 2022, dan heeft de finale plaats van deze Miss Fashion verkiezing. Meer info op: www.missfashion.be. Je kan daar op haar stemmen.

Instagram did not return a 200.