Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Minister van Post Petra De Sutter.

Petra De Sutter helpt de fietskoeriers om te professionaliseren en levert zelf 60.000ste pakje van Gentse pakjesdienst. Minister van Post Petra De Sutter zal maandagnamiddag 16 januari aankondigen dat ze de sector van fietsende pakjeskoeriers mee wil steunen. Dat doet ze in het Gentse pakjesbedrijf Cargo Velo. De Sutter zal hun 60.000 pakje zelf leveren per fiets tot aan de voordeur van de klant.
Volgens De Sutter kunnen fietsers als pakjesdienst nog meer betekenen in steden dan vandaag. Cijfers illustreren dit. De beroepsvereniging krijgt een financiële duw in de rug waardoor het een sterker platform wordt. Zo kunnen bijvoorbeeld beter de belangen en rechten van de pakjeskoerier op de fiets worden verdedigd.

Instagram did not return a 200.