Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Marijn Coertjens

De Belgische chocolademeester Marijn Coertjens kaapte reeds heel wat indrukwekkende prijzen weg, een palmares van internationale samenwerkingen en erkenning. Landen zoals Japan boeien Marijn enorm, vooral omdat die patisserie degusteren, zoals hij het zelf benoemd. Fijn proeven van de artisanale gemaakte gebakjes en chocolades. Voor ons Belgen, is het een aanvulling op het sociaal gebeuren. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat de Belg een goed “pattéke” niet waarderen. Integendeel. Het is een onderdeel van onze cultuur. Vandaag werd de gevelplaat onthuld van “Relais Dessert”, een bekroning van een internationale associatie die al bijna 40 jaar de elite van de patisserie bekroont. Een nieuwe verdiende titel van het hard werken aan zijn creaties, smaakvolle dessert en overheerlijke chocolades. Marijn Coertjens is te vinden in de Burgstraat 151 te Gent (Hoek Brugstraat/Peperstraat)
Meer info: www.marijncoertjens.be

Instagram did not return a 200.