Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Kerstconcert

Kerstconcert in Sint Pieterskerk door vzw Art Musicale
Kerstconcerten in Sint-Pieterskerk gebracht door vzw Art Musicale. De 150 zangers en muzikanten samen op het podium voor een gevarieerd kerstconcert in de Gentse Sint-Pieterkerk. De vzw Arte Musicale heeft als voorzitter en artstieke leider Steven De Veirman die een orkest, Forza Musica, een kinderkoor Furia-Kids, Jeugdkoor Furiale, jongerenkoor Furiakanti, dameskoor Furiosa, en kamerkoor Furiant. Het orkest stichtte hij al toen hij 15 jaar was en naar school ging op Sint-Lievens. Kerstprogramma bestond uit: a capella koormuziek van Rene Clausen, Jan Moeyaert en Don MacDonald. Als hoogtepunt voerde ze het nieuwe werk van Sarah Quartell ‘Snow Angel’ uit, met piano en cello. Interesse voor een eerste kennismaking (3tal repetities) kunnen ze concluderen of je het engagement kan opnemen! Alle groepen van Arte Musicale repeteren in de Heilig-Hartkerk, Eeklostraat 5 in Mariakerke (Kolegem). www.artmusicale.be

Instagram did not return a 200.