Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

‘Gensche Nero woafol’

Week van ’tGENTS Lokaal dienstencentrum met de beste ‘Gensche Nero woafol’
De prijsuitreiking van de wedstrijd ‘Welk lokaal dienstencentrum bakt de beste Gensche Nero-woafol?’ dit ging door in lokaal dienstencentrum Speltincx, Meersemdries 4 in Gentbrugge. De smaakjury met onder andere Luk De Bruyker en broodmaker Luk De Vulder maakt om 16 uur de winnaar bekend, in aanwezigheid van schepenen Rudy Coddens en Sami Souguir. De wedstrijd vindt plaats in het kader van de Week van het Gents, die op 11 december afloopt en dit jaar in het teken staat van ’75 jaar Nero – 100 jaar Marc Sleen’. Alle elf lokale dienstencentra van de Stad Gent namen deel. De winnaars was dienstencentrum “Wibier” gelegen op Antwerpsesteenweg 768 in Sint-Amandsberg alvast proficiat ze waren heel lekker.

Instagram did not return a 200.