Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

De Miraculeuze Comeback

De Miraculeuze Comeback van Mea L. Loman van Ton Vorstenbosch is een erg en wreed stuk … om te lachen. Mea zong jaren lang Franse Chansons bij een vereniging van amateurs die optrad in bejaardentehuizen. Vijf jaar geleden stopte ze hiermee omdat man en kind te veel van haar aandacht eisten maar nu is ze klaar voor een comeback . Dat gaat echter niet zonder slag of stoot. Haar man is er tegen, haar zoon is labiel en haar buurvrouw niet te vertrouwen. Daarbij komt dat bij “Zon en Vreugd” ook niemand staat te trappelen om haar weer bij de groep toe te laten. Mea zal over lijken gaan om haar doel te bereiken: stralen als een tweede Liesbeth Liszt. Of het al die offers waard is? Kom kijken naar het echte leven in amateurverenigingen. (Al is het bij De Vooruit in Deinze uiteraard heel anders)

Met: Emma Allaert, Eva Degeyter, Henk De Graeve, Lisa De Lange, Eva Germeys, Gilles Lavent, Kris Mattheeuws, Thomas Planckaert, Veerle Schoors, Judith Verzele en Marc Willems. Regie: Dirk Van Vaerenbergh Speeldagen: 21, 22, 28 en 29 oktober 2022 en 4 & 5 november 2022

Meer info op: www.vooruitdeinze.be

Instagram did not return a 200.