Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

De beste Gensche Nero

De Beste Gentsche woafol 2022- 2023 Naar jaarlijkse traditie men in de Gentse week ‘De Geiwene Foersjet’ uit. In het kader van het Nero jaar en in samenspraak met organisator ‘Puur Gent’, werd gekozen voor de ‘Nero woafol’. Volgende zaken doen hier aan mee: Cremerie Gerard – Limburgstraat 36, Fritz tearoom – Donkersteeg 28, Pagoz – Volderstraat 72 en Hotel de Lourdes -Oostakker- Olv vrouwdreef. Het zijn alvast 4 ‘kleppers’ met naam en faam in Gent die het tegen elkaar opnemen. Naast de vakjury, kan ook het publiek stemmen. PS : De jury bestaat dit jaar uit Olly Ceulenaere (voorzitter), Hendrik Mesuere (leraar patisserie Hotelschool),Lieve De Reghel (Tartelief), Eddy Levis (President Sosseteit) en ikzelf (juryverslag).

Instagram did not return a 200.