Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Straatkunstenfestival ‘Sorry, Not Sorry’ in wijkpark De Porre Moskou Gentbrugge

SOR¬RY, NOT SOR¬RY straat¬kun¬sten¬fes¬ti¬val 2022 Moskou (Gentbrugge) Op 20, 21 en 22 mei 2022 is wijkpark ‘De Porre’, in de Gentbrugse wijk Moscou-Vogelhoek, het kloppend hart van de vierde editie van het Sorry, Not Sorry straatkunstenfestival.Kunst verspreid over de wijk, workshops, een heuse Sorry, Not Sorry market, talks, de voorstelling van het boek over de Betoncentrale, performances. Het infopunt is centraal gelegen in het wijkpark, je herkent het aan de hoge koeltoren. Je kan er terecht bij het Sorry, Not Sorry team met je vragen over het festival. Je kan er het handige overzichtsplan krijgen met daarop de info over alle deelnemende artiesten, workshops, wandelingen en meer. Het infopunt is meteen ook het vertrekpunt van alle wandelingen die in het festivalweekend gepland zijn. https://cultuur.stad.gent/nl www.gentinbeeld.gent www.gentinbeeld.site

Instagram did not return a 200.