Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Lieve Leie Feesten 2022

Op zaterdag 25 juni en zondag 26 juni 2022 word het startschot gegeven voor de “Lieve Leie Feesten”. Het dekenij feest voor de dekenij “De Groene Veerle”. Na 2 jaar corona kan men eindelijk met deze nieuwe formule van start. Het feest gaat door op de Groentemarkt en het Veerle plein, twee historische pleinen die echt wel enige waardering verdienen. Gunstig gelegen in Gent, in een mooi historisch kader, aangename brasserie’s, restaurantjes en andere mooie zaken in dit typisch kader. Vanaf zaterdag 25 juni worden de registers open getrokken voor de kinderen met DJ Kids, Singalong met Chris Van der Scheuren (boot attractie op het podium) de groep Flamboyant en de DJ set Benoelie. Op zondag 26 juni 2022 vanaf 11u het aperitief met de Mardi Gras Jazzband, gevolgd met Bleusy Muloosy en Ten Adem. Niet te vergeten om 20u (Veerleplein) muziek met The A-Ties (Kurt Burgelman). Na 2 jaar corona kan dit programma wel tellen om een bezoek te brengen aan deze twee historische pleinen en de sfeer voor de Gentse Feesten al een beetje op te snuiven, maar dan volledig op zijn “Gents”

Instagram did not return a 200.