Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Gentse feesten Tip: “Koninklijk Poppentoneel Festival”.

Zeraar den Duvel tijdens de Gentse Feesten ! Wie in maart niet in de gelegenheid was om de succesproductie “De groene sage van Zeraar den Duvel” bij te wonen, krijgt hiervoor tijdens de Gentse Feesten nog tweemaal de gelegenheid. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juli 20:00 kan je terecht in basisschool De Muze, Gravin Johannastraat 2, Gent (Sint-Elisabeth begijnhof, bij Rabot). PIERKE EN DE EZELSPRINS is een verhaal vol actie, humor en een vleugje mysterie. Maar dit is nog niet alles. Tijdens de Gentse Feesten spelen wij niet enkel poppenkast want na de voorstelling mag iedereen die het wenst nog deelnemen een korte DEMO over poppentheater. Boek snel uw tickets. Leve PIERKE en de Gentse FEESTEN www.festival-poppentoneel.be

Instagram did not return a 200.